Home Të Fundit 15-vjeçari humb drejtimin e mjetit dhe përplaset me avllinë e një banese!...

15-vjeçari humb drejtimin e mjetit dhe përplaset me avllinë e një banese! Nga zhvendosja e portës së oborrit dëmtohet 4-vjeçari

21

Gjithashtu, referoi materialet në Prokurori për një 15-vjeçar, pasi ditën e djeshme,

 

15-vjeçari humb drejtimin e mjetit dhe përplaset me avllinë e një banese! Nga zhvendosja e portës së oborrit dëmtohet 4-vjeçari
në lagjen “Dyli Haxhire”, dyshohet se ka humbur kontrollin mbi drejtimin e automjetit dhe automjeti është përplasur me murin rrethues të oborrit të banesës së shtetasit R. G.

Nga zhvendosja e portës metalike të oborrit është dëmtuar fëmija 4 vjeç i shtetasit R. G., i cili ndodhet në kujdesin e mjekëve.