Home tvshow ‘5 herë jo’ apo ‘Në kuadër të dashurisë’, cili film është më...

‘5 herë jo’ apo ‘Në kuadër të dashurisë’, cili film është më i mirë? Përgjigjet Ermal Mamaqi: Filmi im eshte…

129

Producenti Ermal Mamaqi ishte i ftuar në podkastin

‘5 herë jo’ apo ‘Në kuadër të dashurisë’, cili film është më i mirë? Përgjigjet Ermal Mamaqi: Filmi im eshte...

e Alketa Vejsiut “Inspire Podclass” ku në një intervistë

për jetën dhe rrugëtimin e tij drejt suksesit, u ndal edhe tek filmi “Dy gisht mjaltë 2”, që po thyen rekorde në shitje biletash.

I pyetur nga Alketa Vejsiu si do i rendiste tre filmat më të fundit në kinemanë shqiptare,

pra “Dy gisht mjaltë 2”, “5 herë jo” dhe “Në kuadër të dashurisë”,

Ermali zgjodhi pikërisht këtë renditje që bëri moderatorja, duke lënë të kuptohet se filmi i Borës dhe Donaldit është më i mirë sesa i Luizit dhe Oltës.