Home tvshow A ka bërë s*ks me Meritonin në shtëpi? Ilnisa na habit me...

A ka bërë s*ks me Meritonin në shtëpi? Ilnisa na habit me përgjigjen e saj (Video)

321

Një pyetje që trazoi rrjetin,

A ka bërë s*ks me Meritonin në shtëpi? Ilnisa na habit me përgjigjen e saj (Video)

u përmend edhe në studio, kur Ronaldo

i tha se nuk ka asgjë të keqe që të bësh s*ks

brenda shtëpisë, duke shtuar se nuk pret që ajo t’i përgjigjet.

Ilnisa zgjodhi të mos përgjigjet, por të buzëqeshë dhe të vijojë më tej bisedën në tema të tjera.