Home Të Fundit Akoma pa mbaruar BBV3, gazetarja e njohur KONFIRMON pjesëmarrjen në BBV4? Ja...

Akoma pa mbaruar BBV3, gazetarja e njohur KONFIRMON pjesëmarrjen në BBV4? Ja për kë bëhet fjalë

195

Ed Manushi, Blendi Salaj, Enxhi Nasufi, Bieta Sulo, Ronaldo Sharka, Erjona Rusi dhe Ina Kollçaku darkuan

 

Akoma pa mbaruar BBV3, gazetarja e njohur KONFIRMON pjesëmarrjen në BBV4? Ja për kë bëhet fjalë
mbrëmë me Julin, Romeon, Meritonin, Eglën dhe Heidin.

 

Në një moment teksa të ftuarit po largoheshin nga shtëpia e BBV3,

 

Ina u shpreh se e ka vendosur që vitin tjetër do bëhet pjesë e reality show-t.

Ina: Ina vitin tjetër e vendosi po lëre tani

Egla: Do vish? Po nuk do jem unë vitin tjetër

Egla: Kurrën e kurrës. Nuk do jem vitin tjetër që të duket kaq bukur

Egla: Lali nuk do të duket kaq bukur, lëre.