Home tvshow AKUZA E RENDE!? Ilnisa rrezikon deri në një vit burg, sipas aktores...

AKUZA E RENDE!? Ilnisa rrezikon deri në një vit burg, sipas aktores së njohur…

464

Para se të largohej nga “Big Brother VIP”, Ilnisa Agolli dhe Meriton Mjekiqi

AKUZA E RENDE!? Ilnisa rrezikon deri në një vit burg, sipas aktores së njohur...

ngritën dyshime te publiku se kanë kryer marrëdhënie sek suale në dhomën e bardhë.

Mirëpo për këtë, sipas aktores Ema Andrea, Ilnisa rrezikon deri në një vit burg.

Aktorja ka bërë një postim në InstaStory ku shkruan:

“Kodi Penal: Kryerja e marrëdhënieve sek suale

ose hom osek suale në vende publike ose në ambiente të ekspozuara nga vështrimi i njerëzve, përbën kundërvaitje penale dhe dënohet me gjobë ose me burgim gjer në një vit”.