Home Të Fundit ALARMANTE! Debat javën e fundit në shtëpinë e BBV, Jul Deda ngrihet...

ALARMANTE! Debat javën e fundit në shtëpinë e BBV, Jul Deda ngrihet dhe LARGOHET nga loja

145

Një zarf i bardhë ka mbërritur ditën e sotme në shtëpinë e spektaklit televiziv “BBVA3”,

 

ALARMANTE! Debat javën e fundit në shtëpinë e BBV, Jul Deda ngrihet dhe LARGOHET nga loja

ku shkruhej se finalistët duhet të ulen përballë njëri-tjetrit dhe të thonë 5 arsye për secilin, se pse nuk duhet ta fitojnë çmimin e madh .

 

Teksa Egla po i thoshte arsyet Meritonit, Juli ka shprehur se nuk do të marr pjesë në lojë derisa të kryhet seriozisht dhe jo me tallje.

 

Një pjesë nga debati:

Egla: Mund të vazhdoj arsyet e mia Meriton, të lutem.

 

Juli: Nuk mund të vazhdosh o njeri.

Egla: O zemra ime, ti nuk përfaqëson askënd përveç vetes.

Juli: Në këtë rast nuk është kështu Egla.

 

Egla: Meriton, po thoja. Je shumë i bukur dhe nuk mund të fitosh edhe bigun sepse të ftofen dhëmbët pastaj.

 

Juli: Kur ta bësh seriozisht, le të rrijnë këta.

Egla: Unë po e bëj shumë seriozisht