Home tvshow Arbër Hajdari bën krahasimin me “Luiz Ejllin”: “Big Brother Vip ka më...

Arbër Hajdari bën krahasimin me “Luiz Ejllin”: “Big Brother Vip ka më shumë energji pozitive…”

276

Vizita e Arbrit mbrëm u ka dhënë

Arbër Hajdari bën krahasimin me "Luiz Ejllin": “Big Brother Vip ka më shumë energji pozitive…”

dhe disa sinjale banorëve të BBV.

Një moment mjaft u cuditshëm ishte kur Arbri u tha banorëve se energjia në shtëpi është më pozitive se edicionet e kaluara.

Vet banorët e pranishëm nuk e besuan teksa i bënë dhe disa pyetje Arbrit në lidhje me BBV.