Home Të Fundit Arbëri ja plas në fytyrë Julit ‘Ti i përdore vajzat sa deshe,...

Arbëri ja plas në fytyrë Julit ‘Ti i përdore vajzat sa deshe, tani nuk te duhen me…’

116

Një tjetër debat në këtë “Prime” ka ndodhur mes aktorit Julian Deda dhe opinionistit

 

Arbëri ja plas në fytyrë Julit 'Ti i përdore vajzat sa deshe, tani nuk te duhen me...'

Arbër Hajdari ku ky i fundit ka akuzuar aktorin se po përdor vajzat e shtëpisë.

 

Arbër: Unë mendoj që Juli mendon se luan me ato lojtar që i quan të fortë. Për sa kohë nuk i ka lënë

këtë lloj hapësire Rozës, nuk e konsideron lojtare të forta.

Juli: Rozën nuk e kam pasur përballë, si ta luftoj, kot?

 

Ti thua ti dal përballë që ti jap debat, po nuk kam pasur arsye. Nuk është debati me zor, nuk kam pse ti kthej debat Rozës. Nëse do i përkrahja, do thonin këto ti si lë këto vajzat të bëjnë debate.

Arbër: mendoj se i ka përdorur gocat aq sa janë dashur dhe tani nuk i duhen më.

Roza: është e vërtetë, e kam vënë re

Arbër: I ke përdorur, ke thënë që jemi shokë ndajmë të njëjtat mendime. Nuk të çudit që Roza thotë që Erjola është hardisku jot i jashtëm.

Juli: Po më thua që i kam bërë të besojnë siç mendoj unë

Arbër: Kur një njeri ka treguar se ka disa interesa të përbashkëta me ty, të kërkon mbështetje dhe ti nuk i jep hapësirë.

Abër: Ajo të tha më mbështet.