Home tvshow Argjira do futet në ‘BBV’? Ja deklarata e Gracianos që i bëri...

Argjira do futet në ‘BBV’? Ja deklarata e Gracianos që i bëri të gjithë të dyshojnë

92

Graciano Tagani ka folur ditën e sotme për një mundësi takimi me partneren e tij,

 

Argjira do futet në ‘BBV’? Ja deklarata e Gracianos që i bëri të gjithë të dyshojnë

Argjira Spanca brenda ‘Big Brother VIP Albania’. Teksa ishte duke biseduar me Eglën, ai tha se Argjira do vijë në momentin e duhur brenda shtëpisë.

Më pas, tregoi se tani është mirë emocionalisht, e se e ka mbledhur veten.

‘Gjira do vijë atëherë kur duhet, ajo e di mirë kur duhet. E di që nuk më lë kurrë në baltë”

Graciano: Kam qenë shumë mirë dhe emocionalisht, e pata një javë kshu…