Home ShowBizzi ASKUSH NUK E KA KUTTUAR/ Juli tregon lojën që u bëri banorëve:...

ASKUSH NUK E KA KUTTUAR/ Juli tregon lojën që u bëri banorëve: Doja të testoja nëse Romeo i beson Heidit, gati po qante dhe…

16

Aktori i njohur Julian Deda, ka treguar një lojë që ka bërë me Heidin dhe Romeon, 12 ditë para finales.

Julian Deda, Romeo Veshaj

Ai provokoi Romeon, duke i thënë se ka pasur gjatë gjithë kohës një aleancë me Heidin, e kjo vetëm për të parë reagimin e tij.

Heidi filloi ta kundërshtonte dhe gati sa nuk po qante, kështu Juli nuk e vazhdoi më lojën dhe i tregoi të vërtetën.

Bieta Sulo: Ti ke deklaruar aleancë atje edhe me Heidin.

Aktori i njohur Julian Deda, ka treguar një lojë që ka bërë me Heidin dhe Romeon, 12 ditë para finales. Ai provokoi Romeon, duke i thënë se ka pasur gjatë gjithë kohës një aleancë me Heidin, e kjo vetëm për të parë reagimin e tij.

Heidi filloi ta kundërshtonte dhe gati sa nuk po qante, kështu Juli nuk e vazhdoi më lojën dhe i tregoi të vërtetën.

Bieta Sulo: Ti ke deklaruar aleancë atje edhe me Heidin.