Home ShowBizzi Babai i Heidit në BBV3?! Daja i banores habit me pergjigjen: Ai...

Babai i Heidit në BBV3?! Daja i banores habit me pergjigjen: Ai po me…

106

Daja i Heidit ishte i ftuar ditën e sotme në ‘Big Brother Fan Club’ për të komentuar rreth lojës së banores dhe dinamikave në shtëpi.

Heidi, BBV, Babai, Daja

Kur u pyet nga moderatorja nëse do të ketë një hyrje të babait të Heidit brenda shtëpisë, ai u përgjigj se i ati i saj nuk pëlqen që të dalë në ekran.

“Po mendohet. Nuk është njeri i televizionit, e vetmja herë që ka ndërhyrë ka qenë për ta ndihmuar”, thotë daja i Heidit.

Ndërsa sa i përket lojës, në krahasim me Grande Fratello ai tha se problemi i vetëm është gjuha, pasi Heidi mendon në italisht dhe kjo ia vështirëson mënyrën e të shprehurit.

Gjithashtu, shtoi se Heidi si në ‘Grande Fratello’, si në ‘BBV3’, është vetvetja.