Home ShowBizzi Çfarë ndodhi? Fermerët “përleshen” me njëri-tjetrin: DEL VIDEO

Çfarë ndodhi? Fermerët “përleshen” me njëri-tjetrin: DEL VIDEO

397

Ferma Vip eshte nje spektakel qe ka nisur ne 22 mars ne vizion plus dhe deri tani ka terheqeur nje numer te madh shikuesish.

Çfarë ndodhi? Fermerët “përleshen” me njëri-tjetrin: DEL VIDEO

Fermerët kanë gjetur mënyra të reja argëtimi me njëri-tjetrin.

Teksa po bënin aktivitete fizike Albano dhe Roberti “përleshen” me njëri-tjetrin.

Në fillim dukej sikur ishte Albano ai që po e mundte Robertin, por situata ndryshoi shumë shpejt dhe Albano dorëzohet.

Por duket se Albano e sheh humbjen e tij të padrejtë pasi fillon të ankohet.

Por jo vetëm kaq. Roberti, si një person që frekuenton prej vitesh palestrën, ka marrë përsipër edhe rolin e instruktorit, duke i mësuar Albanos ushtrime të reja.

“Ndeshja” e tyre dhe stërvitja shkaktoi të qeshura tek fermerët e tjerë, por nuk munguan edhe batutat mes tyre.