Home Të Fundit Bardhi dhe Sara prindër për herë të parë, komenti i motrës së...

Bardhi dhe Sara prindër për herë të parë, komenti i motrës së këngëtarit do ju HABISE!

64

Vetëm pak orë më parë, Sara dhe Bardhi kanë konfirmuar që do të bëhen prindër e menjëherë

 

Bardhi dhe Sara prindër për herë të parë, komenti i motrës së këngëtarit do ju HABISE!
kanë nisur urimet e shumta për çiftin.

Mes shumë dashamirësve, fansave dhe miqve të tyre, edhe motra e Bardhit

 

ka dy fjalë për t’i thënë nipit/mbesës së saj.

 

“Zemra hallës” – ka qenë komenti i Afërditës në postimin e Sarës,

 

ndërsa komenti i saj është pëlqyer masivisht dhe ka marrë urime të shumta nga ndjekësit e Sarës.

Bardhi dhe Sara prindër për herë të parë, komenti i motrës së këngëtarit do ju HABISE!