Home ShowBizzi Bes Kallaku prek fermerët: Njeriu nuk e kupton kurrë që ikin…

Bes Kallaku prek fermerët: Njeriu nuk e kupton kurrë që ikin…

121

Në ‘Prime-n’ e mbrëmshëm në ‘Ferma VIP’, Bes Kallaku ka dhënë një mesazh shumë të rëndësishëm,

Bes Kallaku, Ferma Vip

ku ka prekur dhe disa prej fermerëve me fjalët e thëna prej tij.

“Njeriu nuk e kupton kurrë që ikin vitet tek vetja e tij përveçse tek fëmija.

Të gjithë ne e kuptojmë që ikin vitet vetëm kur fëmijët tanë nga 1 bëhen 6 vjeç,

pra kurrë ne nuk e kuptojmë që ikin vitet…”- shprehet Besi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)