Home tvshow “Big Brother”, ja kush mund te largohen këtë javë…

“Big Brother”, ja kush mund te largohen këtë javë…

146

Publiku do të mund të votojë se kë do të shpëtojë,

“Big Brother”, ja kush mund te largohen këtë javë...

ndërsa të martën do të dalin në televotim dy më pak të votuarit dhe të shtunën e ardhshme, do të dalë njëri prej tyre.

Votat e marra deri të martën, do t’u bashkohen atyre që do të merren deri të shtunën.

 

 

Banorët që shkojnë në televotim këtë javë,

 

janë Liam, Egla, Françeska, Erjola, Meritoni, Lidi, Jetmiri dhe Romeo.