Home tvshow WaW!!! Banori më i ri i “Big Brother VIP” ka për t’iu...

WaW!!! Banori më i ri i “Big Brother VIP” ka për t’iu habitur shumë!

638

Prej kohësh, Ledion Liço dhe faqja zyrtare e “Big Brother VIP”,

WaW!!! Banori më i ri i “Big Brother VIP” ka për t’iu habitur shumë!

në rrjetet sociale kanë bërë të ditur për një ‘Giveaway’ që do të realizohet së shpejti.

Ndërsa pak minuta më parë është bërë e ditur se ky ‘Big Giveaway’ do të realizohet të shtunën.

Gjithashtu u zbulua edhe dhurata e parë e të shtunës— një banor i ri, i cili mund të jetë kushdo nga ju. Po po, një prej jush do të mund të bëhet pjesë e shtëpisë së “Big Brother VIP” si banor.

Duket se BBV po ndjek rrugët e sezonit të fundit të “Grande Fratello”, ku një pjesë e konkurrentëve ishin personazhe VIP, ndërsa pjesa tjetër personazhe të panjohur për publikun.