Home Të Fundit Bledi Mane ‘FULLIQ’ keq Ori Nebiaj ‘ Nëse Ori Nebiaj e di...

Bledi Mane ‘FULLIQ’ keq Ori Nebiaj ‘ Nëse Ori Nebiaj e di kuptimin e fjalës “empati” unë do i dal maunës para…’

17

Pak ditë më parë Ori Nebijaj e cila ka qenë këtë vit për herë të parë në panelin e jurisë në “Big Brother Vip”,

 

Bledi Mane 'FULLIQ' keq Ori Nebiaj ' Nëse Ori Nebiaj e di kuptimin e fjalës “empati” unë do i dal maunës para...'
komentoi disa nga situatat më të bujshme që kanë ndodhur në shtëpinë më të famshme si dhe disa prej personazheve.

Për këta të fundit e ftuar në “Pardon my French”, Ori veçoi Rozën si banoren që i ka bërë më shumë

“empati” pasi sipas saj dukej më e ngarkuar emocionalisht.

Lidhur me këtë koment, Bledi Mane e ka “sulmuar” opinionisten në një postim në “Instagram” ku shkruan se ajo as

 

nuk ja di kuptimin fjalës “empati”, përndryshe do i dilte maunes para (shprehja që ka përdorur Roza pak ditë më parë pas fitores së Eglës).

“Në qoftë se Ori Nebiaj e di kuptimin e fjalës “empati” unë do i dal maunës para…”, shkruan ai në postimin në Instagram.

 

Bledi Mane 'FULLIQ' keq Ori Nebiaj ' Nëse Ori Nebiaj e di kuptimin e fjalës “empati” unë do i dal maunës para...'