Home tvshow Blero i përlotur e pranon publikisht: “Më ka tradhtuar kur…

Blero i përlotur e pranon publikisht: “Më ka tradhtuar kur…

133

Këngëtari shqiptar Blero Muharremi ishte i ftuar ditën e sotme në emisionin “S’e luan topi”,

Blero i përlotur e pranon publikisht: “Më ka tradhtuar kur...

 

ku ka ndarë me publikun detaje nga jeta e tij personale. Mirëpo, atij iu bënë pyetje nga podcastet e ish-gruas së tij të dytë, Afrona Dika. Ky moment shkaktoi një reagim të fuqishëm emocional tek Blero, i cili u përlot në studio.

Më pas, Blero tregoi se beson se rrjetet sociale dhe zilia janë faktorë të mëdhenj që nxisin tradhtinë. Kur u pyet nga moderatorja nëse ai vetë ka qenë subjekt i tradhtisë, Blero tha:

“Po, më kanë tradhtuar”.

Më tej, i pyetur nëse ai kishte tradhtuar në një lidhje, Blero tha:

“Po, edhe unë kam tradhtuar. Por, më e rëndë është kur të tradhtojnë”