Home Të Fundit Bobobo! Shkoi për lindur në Spanjë, Olta Gixharit i NDODH AJO QE...

Bobobo! Shkoi për lindur në Spanjë, Olta Gixharit i NDODH AJO QE AS SE KISHTE MENDUAR

27

Olta Gixhari këtë periudhë ndodhet në Spanjë teksa pret të lindë vogëlushin e saj.

 

Bobobo! Shkoi për lindur në Spanjë, Olta Gixharit i NDODH AJO QE AS SE KISHTE MENDUAR

Mirëpo nga disa “story” të postuara në rrjetet sociale ajo na ka treguar

se ka ndodhur diçka e papritur atje që lidhet me kohën.

Teksa në vendin tonë temperaturat janë të larta, duket se zona ku Olta jeton ka rikthyer dimrin

, e madje artistja ka ndezur oxhakun dhe ka veshur rrobat me mëngë të gjata.

Bobobo! Shkoi për lindur në Spanjë, Olta Gixharit i NDODH AJO QE AS SE KISHTE MENDUAR