Home Të Fundit BUJ E MADHE! DO BEFASOHENI TE GJITHE: Ja cfarë shkruajnë mediat Italiane...

BUJ E MADHE! DO BEFASOHENI TE GJITHE: Ja cfarë shkruajnë mediat Italiane për Romeon dhe Heidin

16

Kurioziteti ka qenë shumë i madh për historinë e Heidit dhe Romeos.

 

BUJ E MADHE! DO BEFASOHENI TE GJITHE: Ja cfarë shkruajnë mediat Italiane për Romeon dhe Heidin

Madje duket se jo vetëm në Shqipëri por edhe jashtë.

Historia e Heidit dhe Romeos ka pushtuar mediat italine, në të cilat i kanë quajtur edhe të martuar.

Madje ata nuk kanë ngurruar të shkruajnë për ta edhe tashmë që çifti po shijon romancën bashkë.

Edhe pse kjo gjë është pritur dhe është folur mes banorëve duket se Romeo dhe Heidi po mbajnë me kuriozitet edhe Italinë veç Shqipërisë.

 

BUJ E MADHE! DO BEFASOHENI TE GJITHE: Ja cfarë shkruajnë mediat Italiane për Romeon dhe Heidin