Home tvshow Ç’do bëjë? Rozana Radi bëhet pjesë e “Ferma VIP”, por jo si...

Ç’do bëjë? Rozana Radi bëhet pjesë e “Ferma VIP”, por jo si fermere!

117

Mbrëmjen e djeshme, fermës VIP i është bashkuar një personazh i ri.

 

Ç’do bëjë? Rozana Radi bëhet pjesë e “Ferma VIP”, por jo si fermere!

Bëhet fjalë për Rozana Radin, e cila ndryshe nga fermerët e tjerë, ajo ka hyrë me një mision nga Agai.

Me vete ajo ka marrë një hajmali, ku do t’ia jap fermerin që do t’i fitojë zemrën, pra fermerin që do të bëjë të gjitha punët në fermë. Fermeri që do të marrë hajmalin do t’i plotësohet një dëshirë apo imunitet nga Agai.

“Rozana është me një mision nga Agai si e ftuar speciale jo si fermere. Ajo do iu vëzhgojë sesi do të kryeni punët dhe në fund me vullnetin e saj të lirë do të zgjedhë njërin nga ju për t’i dhuruar një hajmali. Hajmalia do të përdoret vetëm njëherë brenda një jave, për t’iu plotësuar një dëshirë ose për të përfituar imunitet vetëm për një javë. Më pas hajmalia do të përcillet nga njëri tek tjetri sipas vendimit të Agait”, tha Fjoralba