Home Të Fundit Cfarë dashurie/ Ilnisa JEP JETEN për Meritonin? Deklarata e saj po bënë...

Cfarë dashurie/ Ilnisa JEP JETEN për Meritonin? Deklarata e saj po bënë NAMIN në rrjet

23

Ilnisa Agolli më e dashurar se kurrë në Meritonin.

 

Cfarë dashurie/ Ilnisa JEP JETEN për Meritonin? Deklarata e saj po bënë NAMIN në rrjet
Dyshja janë kthyer nga pushimet që i shijuan në Turqi.

Në një postim të Ilnisës në sy bie mbishkrimi “Vdes për ty”.

Kjo bën të kuptohet se lidhja e tyre është më e fortë se kurrë dhe janë me të dashurar së kurrë,shkruan “Kosovarja”.

 

Cfarë dashurie/ Ilnisa JEP JETEN për Meritonin? Deklarata e saj po bënë NAMIN në rrjet