Home Të Fundit CFARE E GJETI LUNEN?! Kiara Tito bënë storyn ‘SHQETESUES’ për të voglën...

CFARE E GJETI LUNEN?! Kiara Tito bënë storyn ‘SHQETESUES’ për të voglën e saj ‘Ka tre orë që nuk…’

21

Kiara ka ndarë me ndjekësit në instagram një hall të saj, teksa këtkon edhe kēshilla.

 

CFARE E GJETI LUNEN?! Kiara Tito bënë storyn 'SHQETESUES' për të voglën e saj 'Ka tre orë që nuk...'
Duket se e vogla e saj ka nisur të qajë prej 3 orësh dhe shumë komentues i kanë sugjeruar çfarë të bëjë.

Në storyn pasardhës Kiara ka zbuluar se në fakt Luna Mari e ka gjetur ilaçin e saj dhe bëhet fjalë për Luizin.

 

CFARE E GJETI LUNEN?! Kiara Tito bënë storyn 'SHQETESUES' për të voglën e saj 'Ka tre orë që nuk...'