Home Të Fundit Cfarë emocionesh të forta! Surpriza e Meritonit i përlot të gjithë, qëndron...

Cfarë emocionesh të forta! Surpriza e Meritonit i përlot të gjithë, qëndron i ngrirë deri në momentin kur…

122

Një surprizë emocionuese ndodhi “Prime-n” e sotëm për Meritonin, i cili u përball me motrën dhe dy vëllezërit,

 

Cfarë emocionesh të forta! Surpriza e Meritonit i përlot të gjithë, qëndron i ngrirë deri në momentin kur...

të cilët nuk mund t’i takonte dot në fillim pasi produksioni aktivizoi lojën “Ngriva-shkriva”.

Ata i thanë:

“Ji i qetë. Vazhdo kështu. Po na mungon të gjithëve. Po të ndjekim të gjithë, 24 orë. Vetëm vazhdo, ji kampion. Të duam shumë”.

“Vëllai im, bëhu i fortë. Jemi krenar për ty. Po më bën dhe mua të qaj. Gjithë familja është krenare për ty. Na ke bërë për të qarë, na ke bërë për të qeshur. Kanë ngelur dhe pak ditë. Bëhu i fortë”

“Je krenaria më e madhe e imja dhe e familjes. Jemi krenarë pa masë. Të lumtë për vlerat e tua. Ke treguar që je djalë besnik, i dashur”.

Pasi qëndroi i palëvizur, Vëllai i Madh lejoi Meritonin që më pas të takonte motren dhe dy vëllezërit e tij që e prisnin në Dhomën e Surprizave teksa mes lotësh Meritoni shkoi pranë tyre.