Home tvshow Çfarë fshihet pas raportit të Erjolës dhe Romeos? E zbulon Anaidi: Ka...

Çfarë fshihet pas raportit të Erjolës dhe Romeos? E zbulon Anaidi: Ka filluar të flirtojë goxha, është dashuri!

85

Anaid Kaloti i ftuar në “E Diell” është pyetur nga Ed Manushi se cili

Çfarë fshihet pas raportit të Erjolës dhe Romeos? E zbulon Anaidi: Ka filluar të flirtojë goxha, është dashuri!

 

 

nga banorët brenda BBV3 mund të krijonin një lidhje aty brenda, por nuk funksionoi.

Ed Manushi: Kush do ishte çifti i munguar brenda shtëpisë së BBV3.

Anaidi: Argjira dhe Graciano? Ajo është dashuria e munguar në BBV.

Ed Manushi: Dashuria e munguar e kisha në këtë aspekt dy personazhe brenda në tentative por që nuk arritën deri aty.

Anaidi: Erjola me Romeon. Ka filluar të flirtojë goxha.

Bled Mane: Erjola më duket vajzë e jetuar që ka shqisa dhe nuhatja i funksionon mirë, dhe besoj që rezonancat e Erjolës në atë shtëpi janë përplasur tek Romeo, por atë që kam marrë mbrapsht, ka qenë një zhgënjim dhe ndaj nuk e ka zgjatur, vazhduar më tej ngulmimin për t’u dashuruar.