Home Të Fundit Cfarë ka ndodhur me Encën? Ndjekësit shqetësohen për ‘DEFORMIMIN E TRUPIT’ që...

Cfarë ka ndodhur me Encën? Ndjekësit shqetësohen për ‘DEFORMIMIN E TRUPIT’ që ka pësuar këngëtarja

18

Këngëtarja e njohur Enca ka postuar disa imazhe të reja në Instagram.

 

Cfarë ka ndodhur me Encën? Ndjekësit shqetësohen për 'DEFORMIMIN E TRUPIT' që ka pësuar këngëtarja

Ndonëse Enca ka rregulluar fotot me fotoshop, ndjekësit janë shqetësuar për deformimin e trupit të saj.

Enca njihet për fotot provokative dhe tërheqëse, shkruan Kosovarja

Ka kaluar një kohë e gjatë që këngëtarja ka lënë anash karrierën e saj muzikore,

 

Cfarë ka ndodhur me Encën? Ndjekësit shqetësohen për 'DEFORMIMIN E TRUPIT' që ka pësuar këngëtarja