Home Të Fundit CFARE LINJASH/ Nuk di të ndalet Xhensila, me bikini te kuqe dhe...

CFARE LINJASH/ Nuk di të ndalet Xhensila, me bikini te kuqe dhe me format e saj PROVOKUESE, po bënë NAMIN në rrjet!

20

Kohët e fundit ajo është komentuar edhe për format fizike perfekte pas lindjes së djalit.

 

CFARE LINJASH/ Nuk di të ndalet Xhensila, me bikini te kuqe dhe me format e saj PROVOKUESE, po bënë NAMIN në rrjet!
Edhe pas lindjes së djalit të saj, Amen, këngëtarja iu rikthye brenda pak muajve formave të saj fizike.

Pas angazhimeve në koncerte dhe clube, ajo po shijon disa ditë pushime me të vegjlit e saj.

Në një video ku duket me vajzën Ajka, vëmendjen e kanë marrë format bombastike të këngëtares.

E veshur me bikini të kuqe, trupi i Xhensilës duket thjesht perfekt.

CFARE LINJASH/ Nuk di të ndalet Xhensila, me bikini te kuqe dhe me format e saj PROVOKUESE, po bënë NAMIN në rrjet!

CFARE LINJASH/ Nuk di të ndalet Xhensila, me bikini te kuqe dhe me format e saj PROVOKUESE, po bënë NAMIN në rrjet!

CFARE LINJASH/ Nuk di të ndalet Xhensila, me bikini te kuqe dhe me format e saj PROVOKUESE, po bënë NAMIN në rrjet!

CFARE LINJASH/ Nuk di të ndalet Xhensila, me bikini te kuqe dhe me format e saj PROVOKUESE, po bënë NAMIN në rrjet!