Home Të Fundit ‘Cfarë ndërtuam, ti ma shkatërrove…’ KENGE SHPIRTI nga Bes Kallaku me një...

‘Cfarë ndërtuam, ti ma shkatërrove…’ KENGE SHPIRTI nga Bes Kallaku me një mesazh të VERTET? ‘Kjo kurrë s’ka qenë…’

180

Buja e ndarjes se Bes Kallakut me Xhensila Myrtezajn, vazhdon.

 

'Cfarë ndërtuam, ti ma shkatërrove...' KENGE SHPIRTI nga Bes Kallaku me një mesazh të VERTET? 'Kjo kurrë s'ka qenë...'

Së fundmi, Besi ka publikuar projektin e tij më të ri në bashkëpunim me këngëtaren shkodrane Eli Malaj.

Përmes një postimi në instagram ai thekson se ky teksti është tekst shpirti

gjë që të nenkupton se mund te jete nje dedikim për këngëtaren me të cilën ka dhe 2 fëmijë Ajkën dhe Amenin.

“Nga mosmirenjohja, une ta ktheva shpinen, a do mbash mekatin-a do bash viktimen…”thuhet mes te tjerash në tekstin e këngës.