Home Të Fundit Cfarë ndodhi mbrëmë? Romeo dhe Heidi nuk përmbahen gjatë natës, Egla acarohet...

Cfarë ndodhi mbrëmë? Romeo dhe Heidi nuk përmbahen gjatë natës, Egla acarohet nga rënkimet e tyre

98

Edhe pse në fillim u shfaqën të afërt, duket se miqësia mes Eglës, Romeos dhe Heidit është krisur.

 

Cfarë ndodhi mbrëmë? Romeo dhe Heidi nuk përmbahen gjatë natës, Egla acarohet nga rënkimet e tyre

Ata janë përfshirë në debate gjatë ditëve të fundit, teksa dhe mbrëmja e djeshme nuk ka qenë aspak e qetë.

 

Teksa ishin të shtirë në shtrat, Romeo dhe Heidi kanë qenë duke shkëmbyer puthje romantike me njëri-tjetrin.

 

Megjithatë, kjo ka acaruar Eglën, e cila është çuar nga shtrati i saj dhe ka dalë nga dhoma e gjumit.

 

Në këtë moment, Romeo e ka ironizuar duke thënë “po bën gati valixhet”, ndërsa Heidi është shfaqur e shqetësuar.