Home tvshow Çfarë ndodhi në BBV? Egla prek në pikën e dobët Meritonin: Ju...

Çfarë ndodhi në BBV? Egla prek në pikën e dobët Meritonin: Ju rroftë… (Video)

261

Qëndrimi në “Dhomën e Bardhë” është kthyer në një

Çfarë ndodhi në BBV? Egla prek në pikën e dobët Meritonin: Ju rroftë… (Video)

 

torturë psikologjike ku debatet mes Ilnisës, Meritonit me Eglën nuk kanë të ndalur.

Kjo e fundit ka prekur në pikën e dobët moderatorin duke përmendur bluzën me shkrimin “special” që ai ka marrë për Ditën Botërore të Autizmit.

Ndonëse u justifikua se nuk e dinte një detaj të tillë, Egla nuk reflektoi por vazhdoi duke thënë se është vetëm një “bluzë”, si të ishte pavlerë por për Meritonin ajo bluzë simbolizon shumë më tepër.

 

Pjesë nga debati:

Egla:Ju rrofshin bluzat me special ju, se ju jeni zero. Kupton? Pse më shikon ashtu? Hë mo pse më shikon? Ma shpjego.

 

Meriton: Kjo bluzë ka ardhur më 2 Prill (Dita botërore e autizmit) dhe ka të bëjë…

Egla: Ndjesë, ndjesë nuk e dija. Nuk e dija, ndjesë stop E ke thjeshtë një bluzë. S’bëra lidhje se s’pashë ëndrra unë jam në errësirë.

Meriton: Mos të ta shikoj fytyrën.

Egla: Po ri mor ti mor o. Gjete gur ti të përdorësh edhe këtë. S’ke pikë turpi, do të përdorësh edhe këtë ti.

 

Gjete okazion me përdor. Hajde, okazioni këtej, 2 mijë lekë sherri.