Home tvshow Çfarë ndodhi në BBV? Jul Deda shpërthen në lot menjëherë pas… (VIDEO)

Çfarë ndodhi në BBV? Jul Deda shpërthen në lot menjëherë pas… (VIDEO)

172

Pasditen e sotme banorët janë emocionuar

 

Çfarë ndodhi në BBV? Jul Deda shpërthen në lot menjëherë pas… (VIDEO)

dhe surprizuar nga i pari tek i fundit nga ndjekësit dhe jo vetëm.

Mes mesazheve të shumtë, një prej tyre ka ardhur edhe për aktorin Jul Deda.

Një mesazh që ka përlotur Julin pasi e krahasuan me babain e ndjerë, Zefin.

“O Jul të përshendes je shumë njeri i mirë me zemër të madhe. I ke ngjarë të madhit Zef Deda të cilin e kam pas idhull. U prehtë në paqe”.