Home Të Fundit Çfarë ndodhi në BBV? MOMENT EMOCIONAL, Jul Deda shpërthen në lot (Video)

Çfarë ndodhi në BBV? MOMENT EMOCIONAL, Jul Deda shpërthen në lot (Video)

151

Mbrëmja e djeshme u shoqërua me shumë emocione në shtëpinë e BBV,

 

Çfarë ndodhi në BBV? MOMENT EMOCIONAL, Jul Deda shpërthen në lot (Video)

 

pasi të gjithë banorët kanë ndjekur natën e parë të spektaklit,

 

kur ata hynë një nga një në shtëpinë e edicionit të tretë të reality show-t.

 

Një prej konkurrentëve që përjetoi emocione më të forta ishte Juli, i cili

 

ndërsa pa klipin e prezantimit të tij, para i doli edhe i ati.

 

Kjo bëri që Juli të mos e përmbajë veten dhe të shpërthejë në lot.