Home tvshow Çfarë po ndodh në BBV?! / Të bërtiturat dhe ulërimat nga ‘dhoma...

Çfarë po ndodh në BBV?! / Të bërtiturat dhe ulërimat nga ‘dhoma e rrëfimit’ dëgjohen edhe jashtë saj! (Video)

118

Prej dy ditësh tashmë, Egla Ilnisa dhe Meritoni

Çfarë po ndodh në BBV?! / Të bërtiturat dhe ulërimat nga ‘dhoma e rrëfimit’ dëgjohen edhe jashtë saj! (Video)

janë duke qendruar në dhomën e bardhë.

Prej dy ditësh tashmë, Egla Ilnisa dhe Meritoni

janë duke qendruar në dhomën e bardhë.

 

Ku të gjithë e dimë se jo çdo gjë ka shkuar shumë mirë.

Së fundmi një video është përhapur me shpejtësi në rrjet,

ku dëgjohen të bëritura që duket se vijnë nga dhoma e rrëfimit,

ndërsa zëri duket si i Eglës ku Meritoni dhe Ilinsa janë mjaft të habitur duke iu afruar dhomës së rrëfimit.

 

Teksa Ilnisa dhe Meritoni hyjnë nga oborri dëgjojnë të uluriturat,

ku ngjason me zërin e Eglës dhe shtangen tek dera.

Ndërkohë që kuptohet me vështirësi se çfarë thuhet, duket sikur Egla thotë se nuk mund të jetojë në prezencën e Ilnisës dhe Meritonit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kryefjala.com (@kryefjala)