Home Të Fundit Cfarë TIURPI! I shau nënën Meritonit? Ledioni i kthehet keq Eglës

Cfarë TIURPI! I shau nënën Meritonit? Ledioni i kthehet keq Eglës

91

Prime i sotëm sikundër ndodh prej tre muajsh ka nisur me debate të ashpra.

 

Cfarë TIURPI! I shau nënën Meritonit? Ledioni i kthehet keq Eglës
Tema e dytë e diskutimit ishte debati Egla-Meriton, lidhur me një “batutë” që banorja i bëri moderatorit në lidhje me nënën e tij.

 

Ndërsa Egla po përpiqej të justifikonte fyerjen “marre kush të ka rrit ty”, Ledioni iu kthye ashpër Eglës.

Ledjoni: E kemi thënë disa herë në këtë edicion është e ndaluar të përmenden banorë nga jashtë dhe e gjej fare të pavend Egla, që një ditë pasi Juli takoi vajzën e tij që sapo mbushi

18 vjeç ti fillove t’ia përmendje përpos kërkesës së tij, pavarësisht kush ka të drejtë. Mos e bëj Egla, është kaq e thjeshtë, nuk ka komplikime, kaq!!