Home Të Fundit Daja i mori jetën mbesës, banesës së autorit i vihet flaka, familjarët...

Daja i mori jetën mbesës, banesës së autorit i vihet flaka, familjarët e tij LARGOHEN urgjentisht nga fshati nga frika se…

20

Policia greke, ka vënë oficerët e policisë në lëvizje, pasi është e dukshme frika e një sherri

 

Daja i mori jetën mbesës, banesës së autorit i vihet flaka, familjarët e tij LARGOHEN urgjentisht nga fshati nga frika se...
me rezultate të paparashikueshme. Mediat greke raportojnë se disa persona, i vunë flakën banesës ku autori jetonte me familjen në shenjë hakmarrjeje.

E mitura që u vra nga daja i saj përcillet me lotësh për në banesën e fundit, shtëpisë së autorit i vihet flaka

Në në gatishmëri për shkak të valës së zemërimit që është përhapur në Pirgos për vrasësin e 11-vjeçares Vasiliki,

në momentin e zjarrvënies, asnjë anëtar i familjes së 37-vjeçarit nuk ndodhej në zonë, pasi të gjithë të afërmit e tij thuhet se janë larguar tashmë nga fshati, nga frika e hakmarrjes

 

Daja i mori jetën mbesës, banesës së autorit i vihet flaka, familjarët e tij LARGOHEN urgjentisht nga fshati nga frika se...

Ajo që shqetëson autoritetet tani është nëse situata mund të përshkallëzohet më tej dhe të arrijë nivele të rrezikshme

. Të afërmit dhe miqtë e familjes së Vasilikit, ende nuk po arrijnë të kuptojnë tragjedinë.

Daja i mori jetën mbesës, banesës së autorit i vihet flaka, familjarët e tij LARGOHEN urgjentisht nga fshati nga frika se...

Zemërimi i tyre vërshon, siç u pa të martën kur tentuan të sulmonin vrasësin 37-vjeçar, kur ai po mbërrinte me një makinë patrulle në gjykata për të kërkuar falje.

Për këtë, në fakt, prokurorit i është dashur të shkojë në Drejtorinë e Policisë, për të ngritur kallëzim ndaj tij.

 

Daja i mori jetën mbesës, banesës së autorit i vihet flaka, familjarët e tij LARGOHEN urgjentisht nga fshati nga frika se...