Home tvshow DALIN REZULTATET? Romeo apo Heidi , Ja kush do jete finalistja e...

DALIN REZULTATET? Romeo apo Heidi , Ja kush do jete finalistja e pare ne BigBrother

142

Egla, e zgjedhura lidere nga publiku,

 

DALIN REZULTATET? Romeo apo Heidi , Ja kush do jete finalistja e pare ne BigBrother

 

në prime-in e djeshëm u vu përpara një zgjedhjeje të vështirë, e cila që në momentet e para shkaktoi “kaos” në shtëpi.

 

 

Teksa ishte në dhomën e rrëfimit për të marrë avantazhin e saj, aktores iu dha e drejta për të futur në nominim 2 persona, për të cilët publiku do të votojë se kush do të jetë finalisti i parë.

Ajo tha se e kishte shumë të lehtë ta bënte këtë zgjedhje, kështu që futi në televotim, Romeon dhe Heidin.

Për këtë Gazeta Shqip zhvilloj një sondazh për të ditur mendimin e fansave se cili nga dyshja e meriton i pari të shkojë në finale, edhe rezultati deri tani eshte si me poshte: DALIN REZULTATET? Romeo apo Heidi , Ja kush do jete finalistja e pare ne BigBrother