Home Të Fundit Dashuri vetëm në sy të publikut? Cfarë po ndodh mes Meritonit dhe...

Dashuri vetëm në sy të publikut? Cfarë po ndodh mes Meritonit dhe Ilnisës, ja cfarë i shkruan ai në KOMENT gazetares!

23

Ish-banorja Ilnisa Agolli ka publikuar një fotografi romantike, ku shihet së bashku me partnerin e saj,

 

Dashuri vetëm në sy të publikut? Cfarë po ndodh mes Meritonit dhe Ilnisës, ja cfarë i shkruan ai në KOMENT gazetares!

 

Meriton Mjekiqin, ku ky i fundit është duke e puthur në faqe.

“Përgjithmonë dhe përngaherë”, shkruan gazetarja përkrah fotoDashuri vetëm në sy të publikut? Cfarë po ndodh mes Meritonit dhe Ilnisës, ja cfarë i shkruan ai në KOMENT gazetares!grafisë.

Megjithëse të gjithë vëmendjen e ka marrë komenti i Meritonit, i cili i ka shprehur dashurinë të dashurës së tij.

“Të dua”, shkruan ish-banori i shtëpisë më të famshme në Shqipëri krahas fotos.