Home tvshow Degradon debati në “Ferma Vip”! T’i q* ro*t, s’më rruhet k*ri për...

Degradon debati në “Ferma Vip”! T’i q* ro*t, s’më rruhet k*ri për emision”, Dijonis Biba shpërthen ndaj Ba…

517

Mbrëmjen e djeshme, dy nga fermerët e spektaklit

Degradon debati në "Ferma Vip"! T’i q* ro*t, s’më rruhet k*ri për emision”, Dijonis Biba shpërthen ndaj Ba...

 

televiziv “Ferma Vip” janë përfshirë në një debat i cili ka degraduar.

Dijonis Biba dhe Baby G kanë përfunduar duke përdorur fjalor banal.

Një pjesë nga debati:

Dijonis: Pse bën si kalamo. 25 vjeçe lat nam.

Baby G: Jo për inat tash jo.

Dijonis: Ti q* ropt, Mplasi k*ari. Ja q* ropt me gjith emision. Mos na rruj k*rin fort.

Baby: Nuk ishim tu bo zhurm. Është duke përmendur k*arin mi. Ça je duke fol