Home Të Fundit DEGRADON NE FERMA VIP! “T’i q* ropt! Më plasi k*** për emisionin!...

DEGRADON NE FERMA VIP! “T’i q* ropt! Më plasi k*** për emisionin! Konkurenti nuk permbahet, banorja: Ta fus me boks fytyrës (Video)

369

Një debat i ashpër është zhvilluar në reality shown ‘Ferma VIP’

 

DEGRADON NE FERMA VIP! “T’i q* ropt! Më plasi k*** për emisionin! Konkurenti nuk permbahet, banorja: Ta fus me boks fytyrës (Video)

 

ku protagonistë ka qenë tiktok-eri Dionis Biba dhe këngëtarja Baby G.

Zhurmat që këngëtarja bënte me një tjetër banore, e kanë shqetësuar banorin, i cili ka shpërthyer në sharje ndaj saj.

 

“T’i q* ropt! Më plasi k*ri për emisionin mua. Flini gjumë, m

 

os na rruani k*rin”, ishin fjalët e Dionisit. Ndërsa Baby G, i kërkoi llogari për përdorimin e këtyre fjalëve

 

Debati:

Dionisi: Pse bën si kalama? 25-vjeçe aty, fle gjumë…

 

Baby G: Për inat, tani jo

Dionisi: T’i q* ropt! Më plasi k*ri për emisionin mua. Flini gjumë, mos na rruani k*rin

Baby G: Pse e përdore atë fjalë me mua?

Banorja: Ulu

 

Baby G: Është duke përmend k*rin!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mega News Albania (@meganews.al)