Home tvshow Degradon në përleshje fizike situata/ Egla i hedh tenxheren me ujë te...

Degradon në përleshje fizike situata/ Egla i hedh tenxheren me ujë te nx…

1056

Debati mes Egla Cenos dhe çiftit Meriton Mjekiqi-

Degradon në përleshje fizike situata/ Egla i hedh tenxheren me ujë te nx...

Ilnisa Agolli ka degraduar në përleshje fizike në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Teksa Egla po bënte një çaj, Meritoni i është afruar duke e “tallur” atë, ndërsa në dorë tundte xhezvën që banorja do bënte çajin.

Në një moment Ilnisa e ka gjuajtur Eglën me një letër, ndërsa aktorja i është kthyer duke i hedhur në trup të gjithë tenxheren me ujë.