Home Të Fundit Deklarata ‘FATALE’ e rrugëtimit të Julit dhe Heidit për Meritonin ‘Ka probleme...

Deklarata ‘FATALE’ e rrugëtimit të Julit dhe Heidit për Meritonin ‘Ka probleme mendore, duhet të…’

108

Një video është bërë virale së fundmi me protagonist dyshen Heidi-Juli.

 

Deklarata 'FATALE' e rrugëtimit të Julit dhe Heidit për Meritonin 'Ka probleme mendore, duhet të…'

Dy banorët në një diskutim me njëri-tjetrin, kanë hedhur akuza të forta ndaj një tjetër banori, Meriton Mjekiqit.

 

Për këtë të fundit, ata janë shprehur se shpesh e shohin si një person që ka probleme të shëndetit mendor.

“Ka nevojë urgjent me shku me bo analiza njëherë”, dëgjohet të thotë Juli, ndërsa Heidi i qëndron të njëjtin mendim.

Një deklaratë e rëndë që i bëhet një banori kur historia e tij e trishtë dihet tashmë.