Home Të Fundit Dëshmon peshkatari që gjeti trupin e pajetë të 9 vjecares ‘Ishte atje...

Dëshmon peshkatari që gjeti trupin e pajetë të 9 vjecares ‘Ishte atje poshtë në fund të pyllit…’

142

Peshkatari Safet Hasani, i cili gjeti në lumin Buna trupin e pajetë vajzës 9-vjeçare,

 

Dëshmon peshkatari që gjeti trupin e pajetë të 9 vjecares 'Ishte atje poshtë në fund të pyllit...'

ka treguar shkurt se ka qenë duke peshkuar kur ka parë trupin e të miturës.

 

Ai ka deklaruar se e ka gjetur në ujë, në një zonë të pyllëzuar.

 

“Ishte atje poshtë në fund të pyllit. Isha duke gjuajtur për peshk, vetëm kur e pashë….”, tha peshkatari.

 

Kujtojmë që vajza 9-vjeçare është vetëmbytur bashkë me nënë, motrën dhe vëllain,

 

pas dhunës barbare që ushtronte babai i tyre, Erdgys Azarri.