Home tvshow Dijonisi largohet nga Ferma? Më ka ndodhur diçka shumë e rëndë jashtë,...

Dijonisi largohet nga Ferma? Më ka ndodhur diçka shumë e rëndë jashtë, do e merrni vesh

115

Pas largimit të Valerit nga gara për çmimin e madh, produksioni ka vendosur

Dijonisi largohet nga Ferma? Më ka ndodhur diçka shumë e rëndë jashtë, do e merrni vesh

 

tu shtojë adrenalinën fermerëve duke i dhënë mision Dijonisit që tu mbushte mendjen se do të largohej dhe ai nga gara.

“Kam vendosur të largohem sonte, dua të dal jashtë. Më ka ndodhur diçka shumë e rëndë jashtë dhe më duhet të largohem”

Çiljeta: Çfarë ka ndodhur?

Mariana: Hë mo mos u tall tani

Besi: Kemi Marianën me zemëra

Fjoralba: Kush do të të mungojë më shumë?

Dijonisi: Të gjithë por Renisi më tepër