Home Të Fundit Diola Dosti shtatëzënë për herë të katërt? Ish banorja ndan LAJMIN e...

Diola Dosti shtatëzënë për herë të katërt? Ish banorja ndan LAJMIN e bukur me ndjekësit e saj?

24

Diola Dosti nuk ka plane të afërta për një fëmijë të katërt, megjithatë nuk e përjashton si mundësi.

 

Diola Dosti shtatëzënë për herë të katërt? Ish banorja ndan LAJMIN e bukur me ndjekësit e saj?

Në një intervistë për podkastin e Evi Reçit, “Mami Evita”, Diola u pyet nëse po mendon për një fëmijë të katërt me partnerin e saj, Erolld Belegun.

“Mendoj që kemi kalamaj mjaftueshëm për të rritur, Erolldi ka dy fëmijë, unë kam tre. Kështu që, po i sistemuam këta të pestë mirë jemi”,

-tha Diola me të qeshur dhe duke shtuar, “Sido që të jetë, ne bëjmë vetëm gjëra që na bëjnë të dyve të lumtur.

Kështu që, nëse e mendojmë se ajo gjë do të na bëjë të lumtur, pse jo?”

Diola është nënë e tre vajzave me ish-partnerin e saj, gjinekologun nga Kosova, Dardan Baftiun.