Home Të Fundit Ditë zie për Vesën! Ish banorja e BBV humb njeriun e zemrës

Ditë zie për Vesën! Ish banorja e BBV humb njeriun e zemrës

22

Vesa Smolica sot humbin personin e zemrës.

 

Ditë zie për Vesën! Ish banorja e BBV humb njeriun e zemrës
Ajo publikoj foton e gjyshes së saj në instagram dhe poshtë saj u shpreh me disa fjalë zemre.

“Pusho e qete gjyshe, e hareshme, e busqeshun, e dashtun ki me mbet gjithmonë ne kujtimet e mija”

Ngushëllime!

Shiko foton:

 

Ditë zie për Vesën! Ish banorja e BBV humb njeriun e zemrës