Home Të Fundit DO BEHET NAMI! Banori i BBV jep LAJMERIMIN E BUJSHEM, cfarë pritet...

DO BEHET NAMI! Banori i BBV jep LAJMERIMIN E BUJSHEM, cfarë pritet të ndodh?

167

Siç duket banorët e ‘BBV3’ i kanë kapur “ethet” e finales, e cila mesa duket pak nga pak po afrohet.

 

DO BEHET NAMI! Banori i BBV jep LAJMERIMIN E BUJSHEM, cfarë pritet të ndodh?

Teksa qëndronte me Romeon dhe Çimin në living, Meritoni ka biseduar me Romeon ku i tregon

banorit se shumë shpejt në shtëpi do të shpërthejë keq.

 

DO BEHET NAMI! Banori i BBV jep LAJMERIMIN E BUJSHEM, cfarë pritet të ndodh?

“Unë jam pajtuar me gjithçka në këtë shtëpi tani, por javën tjetër do të shpërthejë keq!

 

Javën tjetër do e shohësh Sandokanin ti. Nga e mërkura e mbrapa do e shikosh çfarë do kërcasë, si hiena. “