Home Të Fundit ‘Do ishe më lart të ishe lidhur me Erjolën dhe jo me...

‘Do ishe më lart të ishe lidhur me Erjolën dhe jo me Heidin…’ Ish banori i BBV i TREGON Romeos se ku ‘GABOI’

142

Graçiano ia ka thi në troç Romeos, se ai duhet të ishte lidhur më mirë me Erjolën sesa me Heidin.

 

'Do ishe më lart të ishe lidhur me Erjolën dhe jo me Heidin...' Ish banori i BBV i TREGON Romeos se ku 'GABOI'
Debatet mes Gracianos dhe Romeos kanë qenë të vazhdueshme ditën e sotme.

 

Dy banorët kanë debatuar ashpër pasditen e sotme, ku madje Graciano ia ka thënë troç Romeos, se ai duhet të ishte lidhur më mirë me Erjolën sesa me Heidin.

Në këtë debat të ashpër ka ndërhyrë edhe Erjola, duke i thënë nëse është në terezi që nxjerr këto fjalë nga goja.

Pjesë nga debati në oborr:

Graciano: Do ishe nderuar më mirë po të ishe lidhur me Erjolën sesa me Heidin.

Erjola: O idiot.

Romeo: Çfarë the ti mo?

 

Graciano: Do ishte më origjinale gjëja.

 

Erjola: Po ti merr mendtë e saje asaj (referuar Eglës).

 

Graciano: Eshtë mendimi im.

 

Erjola: Çfarë mendimi more. Nuk jam çopë leçke. Çfarë janë këto mendime?

 

Graciano: Unë them si marrëdhënie do iu shihja më mirë bashkë. Çfarë problemi ka këtu? Unë nuk po të përdor ty. Po them që do ishte marrëdhënia më e shëndetshme, meqë e shoh në sytë e atij, kaq.

 

Romeo: Si nuk të vjen turp? Çfarë deklaratash bën?

 

Graciano: Pse shqetësoheni kaq shumë?