Home Të Fundit DO QESHNI ME LOT/ Ledion Lico e nis me “perla” ndaj Manushit:...

DO QESHNI ME LOT/ Ledion Lico e nis me “perla” ndaj Manushit: Shyqyr që mbiemri i Eglës nuk ka q…

24

Ka nisur me të qeshura Top Arena këtë mbrëmje në Top Channel.

 

DO QESHNI ME LOT/ Ledion Lico e nis me “perla” ndaj Manushit: Shyqyr që mbiemri i Eglës nuk ka q…
Ledion Liço sapo u fut në studio e nisi me “perlën” ndaj Manushit,

duke e ngacmuar me batutë për ngatërresat e tij ‘virale’ për fjalët që kanë shkronjën “q”.

Kjo pasi Manushi ngatërroi mbiemrin e Eglës duke ia thënë Cena, dhe jo Ceno.

“Më vjen mirë që mallkimi i mbiemrit të Eglës vazhdon të të përndjekë, por më vjen mirë që nuk ka asnjë “q” që ti të ngatërrohesh”, tha Ledioni.

Top Channel