Home tvshow “Do të bëja një p*rdhë tani, por s’më vjen”/ Izolimi nuk i...

“Do të bëja një p*rdhë tani, por s’më vjen”/ Izolimi nuk i ndryshon marrëdhëniet mes Ilnisës dhe Eglës:Plas keq tek dhoma e… (Video)

449

Edhe pse janë në izolim, duket se marrëdhënia ne

“Do të bëja një p*rdhë tani, por s’më vjen”/ Izolimi nuk i ndryshon marrëdhëniet mes Ilnisës dhe Eglës:Plas keq tek dhoma e... (Video)

 

Eglës dhe Ilnisës vijon të jetë e tensionuar, ku nuk mungojnë as ofendimet ndaj njëra-tjetrës.

Teksa Ilnisa ishte duke ngrënë, Egla i drejtohet me fjalët “Do të bëja me nder një pordhë tani, po s’më vjen që të përshëndesja se vetëm atë Meriton”.

Ndërsa moderatorja i tha se ishe e paedukatë.

 

Debati:

Egla: Do të bëja me nder një pordhë tani, po s’më vjen që të përshëndesja se vetëm atë meriton

 

Ilnisa: Ndërkohë unë jam duke ngrënë gjellë! Kaq e paedukatë je?

Egla: Kaq e paedukatë jam, për një me edukatë kaq të lartë sesa ty

Ilnisa: Më vjen keq për ty

Egla: Na tregon qiellin ti. Ha buk aty dhe na lër rehat