Home tvshow “Do vish të rrish tek shtëpia ime”/ Heidi refuzon te shkoj tek...

“Do vish të rrish tek shtëpia ime”/ Heidi refuzon te shkoj tek shtepia Romeos: Çfarë thua o budall? DO SHKOJ TE RRIJ ME…

95

Edhe pak ditë na ndajnë nga finalja e madhe e edicionit të tretë të “BBV3”.

“Do vish të rrish tek shtëpia ime”/ Heidi refuzon te shkoj tek shtepia Romeos: Çfarë thua o budall? DO SHKOJ TE RRIJ ME...

 

Për këtë dhe banorët e shtëpisë kanë filluar të diskutojnë rreth planeve që kanë pas përfundimit të garës në “Big”.

Ka qenë Romeo dhe Heidi të cilët teksa qëndronin në ambientet e jashtme të shtëpisë, kanë diskutuar se çfarë do të bëjnë pasi të dalin prej atje.

Romeo është shprehur se Heidi do të shkojë të qëndrojë në shtëpinë e tij dhe lidhur me këtë Heidi duket se u tërhoq paksa duke e refuzuar kështu Romeon.

“E di që po tallesh me atë fytyrë, të njoh!”- u shpreh ajo.

Sakaq më vonë ajo shton se fillimisht do të qëndrojë disa kohë me familjarët e saj. Gjithsesi mbetet për t’u parë se si do të vazhdojë marrëdhënia e çiftit jashtë shtëpisë.